Tietoja kaksivaiheisesta tarkistamisesta

Kaksivaiheinen tarkistaminen ei välttämättä ole saatavilla aluellasi. Lisätietoja löydät My Kasperskyn ohjeesta.

Kaksivaiheinen tarkistaminen estää pahoissa aikeissa toimivia tahoja kirjautumasta My Kaspersky -tilillesi, vaikka he tietäisivät salasanasi. Saat henkilöllisyytesi vahvistamiseksi yksilöllisen turvakoodin jollakin seuraavista tavoista:

Voit ottaa kaksivaiheisen tarkistamisen käyttöön My Kasperskyssa. Jos vaihdat puhelinnumeroasi, voit päivittää sen My Kasperskyssa. Jos olet jo kirjautunut tilillesi laitteella, mitään muutosta ei tapahdu. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät My Kasperskyn ohjeesta.

Turvakoodi on voimassa lyhyen ajan. Jos se vanhenee, pyydä uusi koodi.

Jos et saanut turvakoodin sisältävää tekstiviestiä